Η TÜV HELLAS πιστοποίησε τη σειρά βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio

Η παράδοση των πιστοποιητικών της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Φορέα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

0

Τα νέα, καινοτόμα βιολογικά γάλατα NOYNOY Family Bio της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

H εν λόγω πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)  των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, που είναι μέλος της Royal FrieslandCampina,  μίας από κορυφαίες γαλακτοβιομηχανίες παγκοσμίως αποτελεί απτή απόδειξη της αξιοπιστίας του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης.

Με δεδομένη τη σημασία της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων και των ενδελεχών ελέγχων που απαιτούνται προκειμένου να χορηγηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά η συνεργασία ανάμεσα στην  TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της σημασίας στη λεπτομέρεια και της τήρησης των πρωτοκόλλων που παρέχει ο φορέας πιστοποίησης.

Σημειώνεται ότι η παράδοση των πιστοποιητικών της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Φορέα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Agriculture της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η επιθεώρηση των Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων και των Βιολογικών Προϊόντων ήταν ανέκαθεν στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Φορέα μας και αποκτά ακόμα πιο βαρύνουσα σημασία στην εποχή της πανδημίας. Η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων, οι συνεχείς έλεγχοι και η σημασία στη λεπτομέρεια θεωρούνται για εμάς δεδομένα. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η FrieslandCampina, αναθέτοντάς μας την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, είναι ψήφος εμπιστοσύνης από έναν από τους μεγαλύτερους γαλακτοπαραγωγούς παγκοσμίως. Από την πλευρά μας, εγγυόμαστε τον απόλυτο έλεγχο των απαιτήσεων της σχετικής Νομοθεσίας απέναντι στους καταναλωτές».

Ο Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Διευθυντής Ποιότητας και Ασφάλειας της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, τόνισε πως «Η FrieslandCampina συνεχίζει με συνέπεια τη στρατηγική “Νourishing a Βetter Planet” και την υλοποίηση των προγραμμάτων βιωσιμότητας, υποσχόμενη μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή για όλους, με προϊόντα, συσκευασίες και πρακτικές που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Επειδή τέτοιες υπεύθυνες και σημαντικές δράσεις απαιτούν την πιστοποίηση από ένα ανεξάρτητο αλλά και αξιόπιστο φορέα, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, την TUV (Nord) Hellas. Το λανσάρισμα του νέου βιολογικού μας γάλακτος NOYNOY Family Bio είναι μόνο η αρχή στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής αλλά και της συνεργασίας μας με την TUV (Nord) Hellas. Είναι μια δυναμική και, παράλληλα, σταθερή πορεία, που επιλέξαμε για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους».

 

Σχετικά με την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)

 

Σχετικά με τη FrieslandCampina Hellas

Η Royal FrieslandCampina, είναι μία συνεταιριστική εταιρεία με μακρά ιστορία, που ξεκινά με την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία. Η εταιρεία είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή άριστης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Η στρατηγική βιωσιμότητας της εταιρείας «Nourishing a Better Planet” πρωτοπορεί, προσθέτοντας αξία και ελέγχοντας με βιώσιμο τρόπο όλη την αλυσίδα γάλακτος, «από τη φύση στο ποτήρι». Με τζίρο που ανέρχεται στα 11,3 δις ευρώ, η FrieslandCampina συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με 17.413 μέλη-κτηνοτρόφους, 23.816 εργαζόμενους, γραφεία σε 36 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η FrieslandCampina Hellas ιδρύθηκε το 1983 και διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά και νηπιακά γάλατα, βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTAS GOLD, TOP PRO, NOYNOY μερίδες, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων. Η εταιρεία, με τζίρο που ανέρχεται στα 274 εκατομμύρια ευρώ και 470 εργαζόμενους, ενισχύει σταθερά την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Το Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα λειτουργεί από το 2004 με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας υπό την εποπτεία άρτια καταρτισμένου προσωπικού, εφαρμόζοντας προγράμματα Βιωσιμότητας, που στοχεύουν σε ουδέτερο περιβαλλοντικό και κλιματικό αποτύπωμα.