Η Άξιον Εκδοτική ανοίγει δύο παράθυρα, στη διεθνή πραγματικότητα του ελαιοκομικού κόσμου και στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Με τη συμμαχία μεταξύ των δύο εκδοτικών οίκων, της ισπανικής  Olimerca και της ελληνικής Άξιον Εκδοτική, που αναγγέλθηκε χθες, ενισχύουμε τους δεσμούς της επικοινωνίας με τη χώρα που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς, και κατ΄ επέκταση, με το παγκόσμιο γίγνεσθαι της ελαιοκομίας.

Παράλληλα, η Άξιον Εκδοτική επενδύει στη σύγχρονη τεχνολογία ώστε εκτός από την ιστοσελίδα olivenews.gr, μετατρέπουμε το ιστορικό περιοδικό Ελιά & Ελαιόλαδο (ίδρυση 1997) και σε ψηφιακό, προκειμένου να διευκολύνουμε τη ροή της πληροφόρησης παρέχοντας νέες δυνατότητες στους αναγνώστες, καθώς και στους διαφημιζόμενους. Λεπτομέρειες θα αναγγελθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Τηρώντας ευλαβικά τις αρχές της αξιόπιστης δημοσιογραφίας, πάντα στο πλαίσιο της ανεξαρτησίας, της διαφάνειας και της ακεραιότητας των αξιών που χαρακτηρίζουν την Άξιον Εκδοτική, επιδιώκουμε να διευρύνουμε προς όφελος του αναγνωστικού μας κοινού τους ορίζοντες της χρήσιμης και έγκυρης ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τα κρίσιμα «εθνικά μας προϊόντα», το ελαιόλαδο και τις επιτραπέζιες ελιές.

Βασίλης Σταματίου Ζαμπούνης,

Μαζί με το προσωπικό της Άξιον Εκδοτική.

(φωτογραφία: Το Ερέχθειο και οι Καρυάτιδες, ευγενική παραχώρηση του Αντρέα Σμαραγδή)