5ος Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

EVOOLEUM: ο Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, που διοργανώνεται από τον Όμιλο Εκδόσεων Mercacei (τη σημαντικότερη Ισπανική συντακτική ομάδα στον κόσμο με 25ετή εμπειρία στον τομέα) και την AEMO – την Ισπανική Ένωση που προεδρεύει του Μεσογειακού Δικτύου Πόλεων για το Ελαιόλαδο (ReCoMed), βρίσκεται στην τελική ευθεία της πέμπτης έκδοσής του.

Σε αυτόν το διαγωνισμό, επιλέγονται τα 100 καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα στον κόσμο και δημοσιεύονται στον οδηγό EVOOLEUM. Ο οδηγός αυτός διανέμεται σε εισαγωγείς, συμβούλους και σεφ από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 2.000 εξ αυτών που έχουν λάβει αστέρια Michelin, εκείνων που ανήκουν στον κατάλογο των 50 καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο, καθώς και σε καταστήματα γκουρμέ σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του Οδηγού, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα διεθνή EVOOs, παραδίδοντας τα βραβεία Best of Class στους καλύτερους χυμούς κάθε χώρας, τα οποία δημοσιεύονται με την περιγραφή της μάρκας στο TOP100 του EVOOLEUM.

Όλα τα ελληνικά σήματα EVOO μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και τον οδηγό που προωθούν την κατανάλωση των καλύτερων παρθένων στις 5 ηπείρους.

Η προθεσμία εγγραφής για το EVOOLEUM είναι 27 Φεβρουαρίου 2020. Μπορείτε να δείτε τους κανόνες και να κάνετε την εγγραφή σας, στη διεύθυνση www.evooleum.com.