Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πρόσκληση στο Webinar: Αντιμετώπιση Προβλημάτων στο Ελαιόλαδο

Ένα εξειδικευμένο webinar για τον προσδιορισμό και καθαρισμό MOAH από το ελαιόλαδο και την εξακρίβωση της αυθεντικότητάς του, διοργανώνεται από την Hellamco Α.Ε. στις 19 Ιουνίου 2024, 15:00-16:00. Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν και ενημερωθείτε από κορυφαίους ειδικούς!

 

Η Hellamco A.E. σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα εξειδικευμένο webinar για τις εργαστηριακές λύσεις που προσφέρει για τον προσδιορισμό και καθαρισμό MOAH από το ελαιόλαδο, καθώς και την εξακρίβωση της αυθεντικότητάς του, την Τετάρτη στις 19 Ιουνίου 2024, 15:00-16:00.

Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά και θα διαρκέσει από 30 έως 60 λεπτά, ανάλογα με τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από τους ειδικούς και να θέσετε τις δικές σας ερωτήσεις.

Οι λύσεις προέρχονται από κορυφαίους Οίκους:

  • GERSTEL, Inc.: Εξειδίκευση στην ανίχνευση και τον προσδιορισμό MOAH.
  • VTA Verfahrenstechnische Anlagen GmbH & Co. KG: Τεχνολογία καθαρισμού ελαιολάδου που περιέχει MOAH.
  • G.A.S. Gesellschaft für analytische Sensorsysteme mbH: Εξειδίκευση στον προσδιορισμό της αυθεντικότητας του ελαιολάδου.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα και λάβετε περισσότερες πληροφορίες. Η Hellamco A.E. ανυπομονεί να σας έχει κοντά της και να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Δηλώστε συμμετοχή χωρίς χρέωση
Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά άρθρα

Ακολουθήστε μας

5,044ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,570ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
119ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Ελιά & Ελαιόλαδο: Τεύχος 105

Πρόσφατα άρθρα

Επιλεγμένα