Το νέο τεύχος του Ελιά & Ελαιόλαδο σύντομα κοντά σας

Με πλούσια θεματολογία, έγκυρες αναλύσεις και αποκλειστικά θέματα για τον ελαιοκομικό τομέα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Ελιά & Ελαιόλαδο.

Με 84 έγχρωμες σελίδες το «Ελιά & ελαιόλαδο» απευθύνεται στους επαγγελματίες της αγροδιατροφικής αλυσίδας (ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς/μεταποιητές επιτραπέζιας ελιάς, εμπόρους, τυποποιητές, εξαγωγείς, όπως και επίσης και στους επιστήμονες γεωπόνους, χημικούς κ.λπ.

Στο 89ο τεύχος του συνδρομητικού περιοδικού ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί επίκαιρα θέματα που αφορούν την καλλιέργεια, την συγκομιδή, το ελαιοτριβείο και τη μεταποίηση. Δείτε αναλυτικά τη θεματολογία:

OIKONOMIA – AΓΟΡΕΣ
Η παραγωγή μειώνεται, οι τιμές (πότε) θα ανέβουν; (B. Zαμπούνης)
ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ
Τρόποι συγκομιδής της ελιάς (Σ. Βέμμος)
ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ
Ρεπορτάζ αγοράς (Γ. Παμπουχίδου)
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Φύτευση της ελιάς (Ν. Κ. Δεναξά, Γ. Κωστελένος)

Συνυπάρχοντας με την Xylella (Χ. Ξυλογιάννης)
EΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ
Υπέρηχοι: Απ’ την εφεύρεση
στην καινοτομία (Μ. L. Clodoveo)
ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Οι επιτραπέζιες ελιές έχουν το δικό τους Panel Test (Δ. Σκόνδρας)

XHMEIA – ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Οι αιθυλεστέρες: Μια (υποτιμημένη) παράμετρος εκτίμησης της ποιότητας του ελαιολάδου
(Μ. Σπαντιδάκη, Μ. Φαφουτάκης)
Σωστές πρακτικές για την αποφυγή μόλυνσης του ελαιολάδου
(Paolo Brusutti, Gino De Andreis, Δηµήτριος Φάββας)
ΕΛΑΙΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Έχω ένα όνειρο για το ελαιόλαδο στην εστίαση (Γ. Μπόσκου)
ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το σαπούνι στη ζωή μας (Α. Κουλετάκης)
Η ιστορία του σαπουνιού (Χ. Θεοχάρης)

Γίνετε συνδρομητές με κόστος 30 € για τέσσερα τεύχη (ετήσια συνδρομή) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ΕΔΩ

Πληροφορίες: Άξιον Εκδοτική, Τ/2103210621, info@olivenews.gr