Εκδήλωση της Ένωσης Μεσσηνίας για τον πρωτογενή τομέα

0

«Οι εξελίξεις στον Πρωτογενή Τομέα – Η Νέα ΚΑΠ – Ο ρόλος της Ευφυούς Γεωργίας» είναι το θέμα εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Rex» (Αριστομένους 28) το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ενωση Μεσσηνίας»,  ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ), ο τεχνολογικός δίαυλος των συνεταιριστικών οργανώσεων που συνδέει τον παραγωγικό, τον χρηματοοικονομικό και τον τεχνολογικό κλάδο, η εταιρεία Gaia Επιχειρείν και η πρωτοπόρα εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών στη γεωργία και παροχής υπηρεσιών ευφυούς γεωργίας «Neuropublic».

Ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ Αλέξανδρος Κοντός θα αναπτύξει το θέμα «Οι τρέχουσες εξελίξεις στον Αγροτικό τομέα – Ο ρόλος του ΣΑΣΟΕΕ».

Ο διευθυντής Εργου ΟΣΔΕ της Gaia Επιχειρείν Δημήτρης Καπνιάς θα αναπτύξει το θέμα «Το ΟΣΔΕ στη Νέα ΚΑΠ – Ο ρόλος της Gaia Επιχειρείν».

Ο πρόεδρος της «Neuropublic» Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «Η Ευφυής Γεωργία στη Νέα ΚΑΠ – Το παράδειγμα της Μεσσηνίας μέσα από το πιλοτικό πρόγραμμα εφαρμογής με την Ένωση Μεσσηνίας – Ο ρόλος της “Neuropublic” και των γεωργικών συμβούλων».