Η New Holland παρουσιάζει τη νέα γενιά δετικών Loop Master™ στις χορτοδετικές μηχανές BigBaler Plus

0

 

 

 

 

 

Δεν έχει σημασία από τι είναι φτιαγμένες (και γιατί), οι μεγάλες μπάλες έχουν όλες κάτι κοινό: πρέπει να είναι σφιχτά δεμένες για πιο αποτελεσματική μεταφορά και αποθήκευση. Η ποιότητα των μπαλών εξαρτάται από την τέλεια δεματοποίηση και η τεχνολογία του δετικού είναι το κλειδί για τη διατήρηση της πυκνότητας και της ακεραιότητας των δεμάτων, κατά την φόρτωση και τη μεταφορά.

Οι χειριστές χορτοδετικών μηχανών μεγάλης τετράγωνης μπάλας αναζητούν μέγιστη παραγωγικότητα, υψηλή πυκνότητα, αξιόπιστο σύστημα δεσίματος και χαμηλό κόστος ανά δέμα. Το δετικό είναι ένα βασικό στοιχείο στη διαδικασία μπαλιάσματος. Η New Holland με το δετικό LoopMaster™ καλύπτει αυτές τις ανάγκες και θέτει ένα νέο πρότυπο στη κατηγορία των χορτοδετικών μηχανών.

Χωρίς κομμάτια σπάγγου στις μπάλες ή στο χωράφι

Η νέα διαδικασία δεσίματος εξαλείφει τα υπολείμματα σπάγγου που έμειναν πάνω στην μπάλα (βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του δέματος) και στο χωράφι (μειώνοντας έτσι τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο): σε μία σεζόν στις 10.000 μπάλες που παράγονται, υπολογίζουμε τη μείωση του σπάγγου σε σχεδόν 6 χιλιόμετρα ανά σεζόν, ο οποίος συνήθως μένει και μολύνει το έδαφος.

Ακόμα δυνατότερο δέσιμο με μεγαλύτερη αντοχή σε εφελκυσμό

Το δετικό Loop Master™ επιτρέπει στο σπάγγο να διατηρήσει 15% υψηλότερη αντοχή – και αυτό μεταφράζεται σε αποτελεσματική δεματοποίηση και σημαντικό όφελος παραγωγικότητας. Επιπλέον μειώνει το κόστος του σπάγγου χρησιμοποιώντας χαμηλότερης αντοχής σπάγγο  για το ίδιο σφιχτές μπάλες.

 

 

 

 

 

«Ένα δυνατό, αξιόπιστο δετικό σε συνδυασμό με καθαρό προϊόν: στην New Holland είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που καταφέραμε να εκπληρώσουμε αυτή την απαίτηση των πελατών μας» λέει ο Felix Ramuenke, Γενικός Διευθυντής Παραγωγής, για τις μεγάλες χορτοδετικές τετράγωνης μπάλας στη New Holland Agriculture. «Το νέο δετικό LoopMaster™ ουσιαστικά μειώνει το ρίσκο του σκαλώματος του σπάγγου ή το λύσιμο του κόμπου, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον χειριστή – ταυτόχρονα παραμένει ως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του πρωτοποριακού συστήματος διπλού κόμπου, υψηλότερη πυκνότητα δεμάτων με μειωμένη καταπόνηση στους κόμπους και απαράμιλλη απόδοση δεσίματος. Επιπλέον οι πελάτες μας και το περιβάλλον επωφελούνται από τη μείωση των κομματιών σπάγγου που απομένουν στο δέμα ή σε όλο το χωράφι».