Ενημερωτική και αποκαλυπτική η ύλη του νέου 94ου τεύχους του περιοδικού Ελιά & Ελαιόλαδο

0

Ενημερωτικό και αξιόπιστο όπως πάντοτε θα είναι το νέο 94ο τεύχος του περιοδικού Ελιά & Ελαιόλαδο, η ύλη του οποίου μόλις ολοκληρώθηκε. Επιπλέον, θα είναι όμορφο και καλοσχεδιασμένο, με μία υπέροχη φωτογραφία στο εξώφυλλο* να αντικατοπτρίζει την ευχή και τη βούληση για ανοιχτούς, παραγωγικούς ορίζοντες το νέο έτος 2021.

Σταχυολογούμε από την πλούσια ύλη του:

-Ασταθής ισορροπία στο ελαιόλαδο, κάποιοι προσπαθούν να «ξεστελιώσουν» την αγορά (Βασίλης Ζαμπούνης)

-Κενό πολιτικής, κρίση στην αγορά της επιτραπέζιας ελιάς (Βασίλης Ζαμπούνης)

-Η ΚΑΠ στην μετά COVID-19 και Πράσινη Συμφωνία εποχή (Στάθης Κλωνάρης)

-Οι αποκαλύψεις για OLAF-ΣΕΒΙΤΕΛ και το σκάνδαλο των ελληνικών εξαγωγών (ΒΖ)

-Παρουσίαση του υποδειγματικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Αρχαίας Ωλένειας

-Δίνουμε το λόγο στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και στις επιχειρήσεις AGROVIM ΑΕ και POLYMENAKOS-MAXOULI ΑΕ

-Πιστοποίηση 10 ποικιλιών ελιάς (Γιώργος Κουμπούρης)

-Φυλλοδιαγνωστική (Σταύρος Βέμμος)

-Καινοτόμες τεχνολογίες στο ελαιοτριβείο κατά τη μάλαξη (Κ.Τζιά, Β. Γιάννου, Α.Π. Μπιζύμης)

-Πώς από το κουκούτσι του ελαιόκαρπου ταυτοποιείται το ΠΟΠ Επιτραπέζιας Ελιάς (Σοφία Αγριοπούλου, Σεβαστιανός Ρούσσος)

-Πρόγραμμα HOLEA για τον έλεγχο της ποιότητας και της νοθείας (Α. Λ. Σκαλτσούνης et al.)

– Ποιες είναι οι Φυσικοχημικές παράμετροι του ελαιολάδου (Παναγιώτης Κωνσταντίνου)

-Υγιεινή διατροφή την εποχή COVID-19 (Κωνσταντίνος Δημόπουλος)

Και, ο καταναλωτής στο επίκεντρο:

-Οι Ελαιογευσιγνωσίες τεστάρουν τα ελαιόλαδα σε σούπερ μάρκετ

-Αντιπροσωπευτική δειγματοληψία τιμών στα σούπερ μάρκετ

– Η 4Ε εκφράζει τις ανησυχίες της για το Nutriscore

– Ο Αχιλλέας Διαμαντής με σπιτική συνταγή Μεσογειακού μπακαλιάρου.

*Εξώφυλλο: Αποκλειστική ευγενική παραχώρηση από τον Αγρ. Συν/σμό Αρχαίας Ωλένειας, η λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού, οι ελαιώνες με Καλαμών και τα χωριά Χρυσοβέρι, Σταμνά και Άγιος Ηλίας.

Το Ελιά & Ελαιόλαδο πλέον διατίθεται (και) σε ψηφιακή μορφή, με συνεχείς βελτιώσεις από τεύχος σε τεύχος καθώς και με διαδραστικό, πλούσιο και διαχρονικό περιεχόμενο. Για να γίνετε συνδρομητές στο ιστορικό περιοδικό, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα συνδρομής.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα ακόλουθα στοιχεία για την αίτηση συνδρομής σας – σημειωμένα με αστερίσκο (*) είναι τα απαραίτητα πεδία για την αίτηση συνδρομής σας – για την έκδοση τιμολογίου χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα πεδία. Για την ολοκλήρωση της συνδρομής, παρακαλώ καταθέστε το αντίστοιχο αντίτιμο σε έναν από τους λογαριασμούς που αναφέρονται – να αναγράψετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Παρακαλώ, κατόπιν συμπλήρωσης της φόρμας συνδρομής και κατάθεσης του αντιτίμου,να σταλεί η απόδειξη του καταθετηρίου στο contact@olivenews.gr με σκοπό την ταυτοποίηση της πληρωμής.

Η έντυπη έκδοση κοστολογείται στα 30€ (με Φ.Π.Α), ενώ η αντίστοιχη της ψηφιακής συνδρομής στα 24€ (με Φ.Π.Α.).
(Διεύθυνση & Τ.Κ.)
Ένα σταθερό και ένα κινητό τηλέφωνο κατά προτίμηση.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR53 0171 0170 0060 1702 0010 781
ALPHA BANK:            GR06 0140 1200 1200 0231 0003 418
EUROBANΚ:              GR69 0260 0250 0004 6020 1360 054
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:   GR31 0110 1040 0000 1044 0511 573

Δικαιούχος: Ζαμπούνης Βασίλειος του Σταματίου