Η ελαιοκαλλιέργεια ανεβαίνει βόρεια με κορυφαία διεθνή διάκριση για την AGRISTON

Διπλή η είδηση: μία εταιρεία από την βόρεια Ελλάδα διακρίνεται, και μάλιστα στον πιο απαιτητικό & αυστηρό διεθνή διαγωνισμό, του Mario Solinas 

0

Διπλή η είδηση: μία εταιρεία από την βόρεια Ελλάδα διακρίνεται, και μάλιστα στον πιο απαιτητικό & αυστηρό διεθνή διαγωνισμό, του Mario Solinas

Δελτίο Τύπου

Κορυφαία Διεθνής Διάκριση για την AGRISTON

Η εταιρία AGRISTON κερδίζει την 4η θέση στον πλέον απαιτητικό & αυστηρό διεθνή διαγωνισμό Mario Solinas Quality Award, στην κατηγορία“Medium green fruitiness” (ήπιας πράσινης φρουτώδους). Αποτελεί σημαντική διάκριση για μια νεοσύστατη εταιρία, η οποία μετρά μόλις 2 χρόνια παρουσίας στον ελαιοκομικό χάρτη της Ελλάδας.
Εξίσου σημαντικά για την AGRISTON αποτελούν τα 6 χρυσά και τα 3 ασημένια βραβεία που απέσπασε σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Ελαιόλαδου για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα AGRISTON & ARGILOS.

Ειδικότερα:

AGRISTON & ARGILOS – Χρυσό Βραβείο Berlin GOOA 2021
AGRISTON Πλατινένιο Βραβείο, ARGILOS Χρυσό βραβείο London IOOC 2021
AGRISTON Χρυσό βραβείο ARGILOS Ασημένιο βραβείο Olive Japan IOOC 2021
AGRISTON Χρυσό βραβείο ARGILOS Ασημένιο βραβείο NY IOOC 2021
AGRISTON Χρυσό βραβείο ARGILOS Ασημένιο βραβείο Canada IOOC 2021
AGRISTON, Χρυσό βραβείο Ath IOOC 2021

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καβάλα, δοκιμάστηκε από τους πλέον απαιτητικούς γευσιγνώστες του κόσμου και βραβεύτηκε για την ποιότητα και την εξαιρετική του γεύση. Αποδείχθηκε ανθεκτικό στην κρίση και τις αντίξοες συνθήκες της παγκόσμιας αγοράς το τελευταίο 18μηνο. Παρουσιάστηκε μάλιστα, ως premium προϊόν και έγινε η αφορμή να προβληθεί η Ελλάδα στο εξωτερικό.

Άνθρωποι με πάθος και πολλή προσπάθεια, οι αδερφοί Χρυσαφούδη, ιδιοκτήτες της εταιρίας AGRISTON δημιούργησαν μια δυναμική ομάδα και κατάφεραν το στόχο τους: τη μέγιστη ποιότητα και τη διάκριση. Αρωγός και σύμβουλος, από την ίδρυση της εταιρίας στέκεται ο γευσιγνώστης Οδυσσέας Βλαχάβας. Η τεράστια εμπειρία του στη γευσιγνωσία και την αξιολόγηση του ελαιόλαδου συμβάλλει στην ανοδική πορεία της εταιρίας. Όλοι μαζί, με συστηματική δουλειά σε όλα τα επίπεδα, μεθοδικότητα καισύγχρονη τεχνογνωσία κατάφεραν το αδύνατο: διεθνή βραβεία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.