Έχασε ο “Χ.agrosite.gr” το τραπέζι

Παραμένει η πρόσκληση προς τα συνάδελφα αγροτικά ΜΜΕ, να υιοθετήσουμε κάποιους κανόνες δεοντολογίας και αυτοπροστασίας μας από κακές και αθέμιτες δημοσιογραφικές πρακτικές.

0

Αντί για μια ευθεία και καθαρή απάντηση στο ερώτημα που βρήκε ο “X.agrosite.gr” το νούμερο των 1.381.357 τόνων που θέσαμε, διαβάσαμε σαν απάντηση διάφορες υπεκφυγές και μπουρδουκλώματα. Κρίμα γιατί έτσι έχασε και το τραπέζι που του είχαμε υποσχεθεί.

Πάντως, από δικής μας πλευράς πάντοτε παραμένει η «πρόσκληση προς τα συνάδελφα αγροτικά ΜΜΕ, να υιοθετήσουμε κάποιους κανόνες δεοντολογίας και αυτοπροστασίας μας από κακές και αθέμιτες δημοσιογραφικές πρακτικές. Μακροπρόθεσμα θα βγαίναμε όλοι κερδισμένοι εκτός από τους αναγνώστες μας αλλά και εμείς οι ίδιοι κερδίζοντας συνολικά σε αξιοπιστία και απήχηση. Τέλος, όπως η εφαρμογή του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό όλων των πολιτών, έτσι και ο ίδιος ο κόσμος της ελιάς και του ελαιολάδου καλό είναι να προστατεύσει και να διεκδικήσει τη σωστή και δίκαιη ενημέρωση που δικαιούται να έχει» όπως γράψαμε τις προάλλες.