Κέρδισαν 122 εκατ. στη λοταρία αλλά πήγαν κανονικά στη δουλειά τους

Ο 42χρονος οικοδόμος Στιβ Τόμσον από το δυτικό Σάσεξ και η 41χρονη σύζυγός του, η Σλοβάκα Λένκα ήταν οι νικητές μετά από έξι συνεχόμενα τζακ-ποτ στο EuroMillions στη Βρετανία.
Το τυχερό κουπόνι τους απέφερε κέρδη 105 εκατ. λίρες Αγγλίας (122 εκατ. ευρώ) κατά την 25η κλήρωση στις 19 Νοεμβρίου, όπως σημειώνει το BBC.
Όπως είπε ο Τόμσον, όταν συνειδητοποίησε ότι τα νούμερα τους είχαν κερδίσει κόντεψε «να πάθει έμφραγμα».
Για την ιστορία, το ζευγάρι επέλεξε τα εξής νούμερα: 8, 10, 15, 30, 42, 4 και 6.
Όπως είπε ο ίδιος ο 42χρονος οικοδόμος, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια μεγάλη αγορά, απλώς ο ίδιος πήγε για κούρεμα και αγόρασε και ένα καινούργιο πουκάμισο.
«Ξεκίνησα να τρέμω πάρα πολύ. Γνώριζα ότι ήταν μεγάλο το ποσό αλλά δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν έτοιμος να πάθω καρδιακή προσβολή» είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τη δουλειά του άμεσα.
«Μέχρι να ξεπεράσω το σοκ, σίγουρα θα χρειάζεται να κάνω κάτι» είπε και συμπλήρωσε «δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που μπορεί να κάθεται. Ο συνέταιρός μου γνωρίζει ότι όταν χρειάζεται βοήθεια θα είμαι εκεί».
Όπως είπε, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, αφού επιβεβαίωσαν ότι κέρδισαν, την επόμενη ημέρα το πρωί σηκώθηκαν και πήγαν στις δουλειές τους κανονικά.
Το ζευγάρι, όπως είπε, σχεδιάζει να μείνει στην ίδια περιοχή, το Σέλσεϊ, στον αγγλικό νότο και θα μοιραστούν τα χρήματα που κέρδισαν με τους φίλους και την οικογένειά τους, προσφέροντας επίσης και στην ευρύτερη κοινότητα.
«Δεν πρόκειται να τα ξοδέψω από εδώ και από εκεί. Θέλω να εξακολουθήσω να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν μέχρι σήμερα», είπε ο Στιβ.
«Απλώς γνωρίζουμε πως πλέον δεν θα έχουμε οικονομικό πρόβλημα», προσθέτει ο οικοδόμος, καταλήγοντας με νόημα: «το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε ωραία Χριστούγεννα. Δεν θα καθόμαστε να μαγειρεύουμε για ώρες, ούτε η μητέρα μου, ούτε η Λένκα».
Πηγή: Protagon.gr