Δευτέρα 19 2021

Η ετήσια έκθεση της EFSA για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα ευρωπαϊκά τρόφιμα

Η ετήσια έκθεση της EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων), βασίζεται σε δεδομένα που προέρχονται από επίσημους ελέγχους που διενεργούνται από όλα...

Αλλαγές στη λειτουργία του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου του ΣΕΒΙΤΕΛ

Ο ρυθμός και η κανονικότητα της λειτουργίας του Οργανοληπτικού μας Εργαστηρίου, διακόπηκε λόγω των συνθηκών που επικρατούν και της σύστασης/απαγόρευσης εξαιτίας του COVID – 19 και...

Διεθνής αναγνώριση του Ε.Φ.Ε.Τ. από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (upd)  

1η δημοσίευση 17/2/2020, 15.00 Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του για τον αποτελεσματικό έλεγχο της ποιότητας...

H Ιαπωνία αναθεωρεί τα πρότυπα ποιότητας ελαιολάδου

Η Ιαπωνία εξετάζει την αναθεώρηση του εμπορικού προτύπου (standard) του ελαιολάδου και σκοπεύει να προσαρμοστεί στα ισχύοντα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (IOC). Aυτό προέκυψε...

Το ελαιόλαδο στην Εστίαση – Όλες οι εξελίξεις στην HORECA

Τέλος στα ανοικτά ανώνυμα ελαιόλαδα – τα αμφίβολου περιεχομένου «λαδόξυδα»- στα εστιατόρια βάζει οριστικά ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, με τις...

Ακολουθήστε μας

4,237ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
43ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία νέα