Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Σφάζουμε αγελάδες για να φάμε έντομα!

για τους ίδιους φιλοπεριβαλλοντικούς όρους ξεχερσώνουμε τα γόνιμα χωράφια για να φυτέψουμε φωτοβολταϊκά, ή τις βουνοκορφές για να φυτέψουμε ανεμογεννήτριες.

Η είδηση ότι η ΕΕ (Ευρωπαϊκή Ένωση) έχει εγκρίνει ως «νέα τρόφιμα» 4 έντομα (γρύλος, αλευροσκουλήκι, ακρίδα, σκαθάρι), τα οποία προορίζονται για προϊόντα διατροφής του γενικού πληθυσμού προκάλεσε εύλογες συζητήσεις και αρκετές ανατριχίλες.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την άλλη είδηση ότι η ΕΕ θα προωθήσει για λόγους φιλοπεριβαλλοντικούς τη σφαγή χιλιάδων αγελάδων.

Οπότε, έτσι ο κύκλος κλείνει. Βήμα 1ο, σφάζουμε αγελάδες, άρα σώζουμε το περιβάλλον, το οποίο ως γνωστόν κινδυνεύει από τα αέρια (δηλ. τις … πορδές) των αγελάδων και όχι από τα αυτοκίνητα ή τα φουγάρα των εργοστασίων ή τους χιλιάδες τόνους πλαστικούς και, βήμα 2ο, για να μην πεινάσουμε θα τρώμε έντομα.

Με τις νέες διατροφικές τεχνολογίες καθίσταται περιττό να ασχολούμαστε με  το σωστό ψήσιμο του κρέατος    όπως επίσης μπορεί να βρεθούν νέοι επιστήμονες αφού συμπυκνώσουν τις ακριδούλες σε κάποια κάψουλα να προσθέσουν και πολυφαινόλες για την υγεία. Όλα γίνονται!

Να μην ξεχάσουμε ότι για τους ίδιους φιλοπεριβαλλοντικούς όρους ήδη ξεχερσώνουμε τα γόνιμα χωράφια για να φυτέψουμε φωτοβολταϊκά, ή τις βουνοκορφές για να φυτέψουμε ανεμογεννήτριες.

Σχετικά άρθρα

Ακολουθήστε μας

5,044ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,570ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
119ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Ελιά & Ελαιόλαδο: Τεύχος 105

Πρόσφατα άρθρα

Επιλεγμένα