Το Σητειακό λάδι ξαναγυρίζει!

0

Ανακοινώθηκε η ίδρυση της εταιρείας «ΕΛΑΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε. – La Sitia» με την σύμπραξη των Olympian Green,  Κ&N ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ και ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Στόχος όλων η επαναλειτουργία της Ένωσης Συνεταιρισμού Σητείας, με τα  δύο συνεχόμενα χρυσά βραβεία MARIO SOLINAS όταν το IOC καθιέρωσε το διαγωνισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, κ. Γιάννης Μαυρουδής, σε αποκλειστική δήλωσή του στο Olivenews.gr συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της συνεργασίας. «Η ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ συμμετέχει στο πλαίσιο της διακηρυγμένης στρατηγικής της για ενίσχυση των συνεταιριστικών οργανώσεων ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και να δραστηριοποιηθούν και πάλι επιχειρηματικά προς όφελος των παραγωγών και του ελαιολάδου τους».

Με ανάλογα συγχαρητήρια υποδέχθηκε την είδηση η εταιρεία «ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Α.Ε» αναφέροντας επιγραμματικά «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας σταθερά θεμέλια για την εξασφάλιση και προώθηση του φημισμένου Σητειακού Ελαιολάδου «Π.Ο.Π Σητεία Λασιθίου Κρήτης».

(φωτό, το εξώφυλλο του Ελιά & Ελαιόλαδο, τεύχος 23, Αύγουστος 2001)