Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. μία ιστορική εταιρεία σε διαρκή ανάπτυξη

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι η κορυφαία ελληνική επιχείρηση εμπορίας μηχανημάτων, εργαλείων και παροχής υπηρεσιών για το σπίτι, τον αγρό, τον κήπο, το δάσος και τα πάρκα. Παράλληλα διαθέτει και δομικά μηχανήματα. Διανέμει περισσότερα από 25 παγκοσμίου φήμης brands, όπως η Husqvarna και η Gardena, μέσω του δικτύου επιλεγμένων συνεργατών της, το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Με αφετηρία το όραμα ενός διορατικού επιχειρηματία, του κ. Π. Μ. Παπαδόπουλου, η εταιρία από το 1959 έθεσε πολύ γερά θεμέλια και σταδιακά κατάφερε να αναδειχθεί ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της. Σήμερα, η δεύτερη γενιά, με τους Αλέξανδρο Π. Παπαδόπουλο και Παντελή Π. Παπαδόπουλο, συνεχίζει με την ίδια όρεξη και επιχειρηματική τόλμη. Η πολύχρονη εμπειρία και οι αξίες που ανέδειξαν την εταιρία συνδυάζονται πλέον με νέες ιδέες και σύγχρονες επιχειρηματικές τακτικές που προδιαγράφουν ένα ευοίωνο μέλλον.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να έχουμε ανθρώπους με ταλέντο, γνώσεις, δεξιότητες αλλά και κίνητρα για την επίτευξη του οράματός μας.

 ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Σίνδο φιλοξενούν τα γραφεία, τη διοίκηση, τις εκθέσεις, το συνεργείο και κάποιους από τους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα της επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο λειτουργούμε. Στηρίζουμε σταθερά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε σχέση με το περιβάλλον και ευάλωτες ομάδες.

EIMAΣΤΕ ΟΜΑΔΑ!

Είμαστε μια ομάδα με περισσότερους από 140 ανθρώπους, της οποίας κοινό όραμα είναι η συνεχής ανάπτυξη των εταιριών μας στην Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με κοινούς στόχους, μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό και δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό στις σχέσεις που χτίζουμε με το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας, τους προμηθευτές μας.

Σχετικά άρθρα

Ακολουθήστε μας

5,044ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,570ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
119ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Ελιά & Ελαιόλαδο: Τεύχος 105

Πρόσφατα άρθρα

Επιλεγμένα