Ναι, μειώθηκε το χαράτσι της GAIA!

0

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Olivenews.gr, της Παρασκευής 11/07/2014.["Καρασμάνης: μειώνει το χαράτσι της GAIA Επιχειρείν", 11/07/2014]

Σύμφωνα με σημερινό Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑ&Τ, μετά από παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας, η εταίροι της GAIA Επιχειρείν οδηγήθηκαν σε εκλογίκευση και μείωση του χαρατσιού για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του ΟΣΔΕ.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑ&Τ, στο οποίο αναλύει πως κλιμακώνονται οι νέες χρεώσεις του ΟΣΔΕ. Υπό διαπραγμάτευση είναι ο χρόνος και ο τρόπος που θα επιστραφούν -αν τελικά επιστραφούν- τα ποσά που η ΓΑΙΑ Επιχειρείν έχει ήδη εισπράξει για εφέτος.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια δικαίωση όσων είχαν αντιδράσει στις ληστρικές και εκβιαστικές χρεώσεις. Ίσως στεναχωρέσει όσους προνομιακά απολάμβαναν από πλουσιοπάροχες διαφημίσεις μέχρι και πληρωμένα ταξιδάκια να δουν το Μουντιάλ στην Βραζιλία. Σίγουρα θα χαροποιήσει -εν μέρει τουλάχιστον- τους έλληνες αγρότες.

Το Olivenews.gr έχει αποκαλύψει οτι για την αντίστοιχη ακριβώς ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του, ο μεν Ιταλός αγρότης πληρώνει μόνο 7 ευρώ, ενώ για τον Ισπανό αποτελεί μια δωρεάν παροχή από τους συνεταιρισμούς του αλλά και από τις τράπεζες ["Έλληνας αγρότης, επιστροφή 2 αιώνες πίσω",4/7/2014]