Tου Δημοσθένη Παναγιωτάκου, Καθηγητή στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, σε συνεργασία με την κα. Φωσκόλου Αλεξάνδρα, επιστημονική συνεργάτιδα και υποψήφια...
Με την αρχή της νέας ελαιοκομικής περιόδου 2019/2020, η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), αρχίζει μια καμπάνια εξωστρέφειας με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών.
Με...
Οι φίλοι μας τα τετράποδα, αγαπούν τη Μεσογειακή Διατροφή γιατί γνωρίζουν ότι κάνει καλό στην υγεία τους και μεταξύ άλλων το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο...
Τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) για τις επιχειρήσεις εστίασης ή αναψυχής καθορίζει με απόφασή του...
Η μεσογειακή διατροφή και κυρίως αυτή που είναι εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, αύξησης της αποτελεσματικότητας της “καλής” χοληστερόλης.