Κυριακή 18 2021

Τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής, από την παιδική ηλικία έως τα βαθειά γηρατειά

Tου Δημοσθένη Παναγιωτάκου, Καθηγητή στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, σε συνεργασία με την κα. Φωσκόλου Αλεξάνδρα, επιστημονική συνεργάτιδα και υποψήφια...

4E – Καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών: Μαθαίνω για το Λάδι και την Ελιά, την...

Με την αρχή της νέας ελαιοκομικής περιόδου 2019/2020, η Επιστημονική Εταιρεία  Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), αρχίζει μια καμπάνια εξωστρέφειας με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών. Με...

Οι φίλοι μας τα τετράποδα

Οι φίλοι μας τα τετράποδα, αγαπούν τη Μεσογειακή Διατροφή γιατί γνωρίζουν ότι κάνει καλό στην υγεία τους και μεταξύ άλλων το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο...

Απαραίτητη προϋπόθεση το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο για τη χορήγηση του σήματος “Ελληνική Κουζίνα”

Τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) για τις επιχειρήσεις εστίασης ή αναψυχής καθορίζει με απόφασή του...

Το ελαιόλαδο σύμμαχος της καρδιάς

Η μεσογειακή διατροφή και κυρίως αυτή που είναι εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, αύξησης της αποτελεσματικότητας της “καλής” χοληστερόλης.

Ακολουθήστε μας

4,237ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
43ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία νέα