Κυριακή 27 2020

Bιοντίζελ από χρησιμοποιημένο τηγανέλαιο

Τηγανίζεις. Κατόπιν, μόλις το λάδι κρυώσει, αντί να το ρίξεις στην αποχέτευση, το συλλέγεις σε ένα πλαστικό μπουκάλι. Οταν το μπουκάλι γεμίσει, τότε μπορείς...

Άρτος, Οίνος, Έλαιον» στην Καλαμάτα

Για 8η χρονιά η Καλαμάτα ανοίγει τις πύλες τις στους γαστρονομικούς επισκέπτες με αφορμή το τριήμερο αφιέρωμα «Άρτος, Οίνος, Έλαιον», που πραγματοποιείται από το...

Η αλατισμένη φούσκα του Salt Bae

Υπάρχει τελικά πολύς κόσμος που του αρκεί να δει ένα χορογραφημένο αλάτισμα για να θεωρήσει χαρισματικό έναν σεφ και να νομίζει ότι θα φάει...

Απαραίτητη προϋπόθεση το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο για τη χορήγηση του σήματος “Ελληνική Κουζίνα”

Τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.) για τις επιχειρήσεις εστίασης ή αναψυχής καθορίζει με απόφασή του...

Η Ελλάδα είναι πια φτωχότερη κατά… δύο αστέρια Μισελέν

Σε μία χώρα που μαζί με το τουριστικό προϊόν η γαστρονομία αναπτύσσεται με ρυθμό που θα ζήλευαν ακόμη και λεπιδόπτερα, ο Οδηγός Michelin δείχνει...

Ακολουθήστε μας

4,230ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
43ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία νέα