Νέο εντομοκτόνο για την αντιμετώπιση του δάκου και του πυρηνοτρήτη της Ελιάς!

0

imageΗ Bayer CropScience πιστή στην δέσμευσή της για καινοτομία, παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά ένα νέο προϊόν για τον έλεγχο του δάκου και του πυρηνοτρήτη της ελιάς, το Proteus® 110 OD. Ένα εντομοκτόνο με δύο δραστικές ουσίες, που θέτει νέα πρότυπα στον έλεγχο των σημαντικότερων εχθρών της ελιάς, αλλά και του λάχανου.

Το Proteus® 110 OD προσφέρει:

– Δύο διαφορετικούς και συμπληρωματικούς τρόπους δράσης
– Δράση διασυστηματική και με επαφή
–  Έλεγχο σε όλα τα στάδια του εντόμου (αυγά, προνύμφες, ακμαία)
– Γρήγορη, αλλά και μεγάλης διάρκειας δράση
– Δύο δραστικές ουσίες χωρίς διασταυρωτή ανθεκτικότητα
– Εξαιρετική αντοχή στην έκπλυση από τη βροχή (εξαιτίας της μορφής OD – Ελαιώδες Εναιώρημα)

Το Proteus® 110 OD αντλεί τη δράση του από τις δραστικές ουσίες, Thiacloprid και Deltamethrin, προερχόμενες και οι δύο από την έρευνα της Bayer CropScience.
Το Deltamethrin προσφέρει την υψηλή αρχική δράση, ενώ το Thiacloprid με την διασυστηματική του κίνηση, δίνει την μεγάλη διάρκεια δράσης. Ο αρμονικός συνδυασμός των δύο δραστικών ουσιών, έχει σαν αποτέλεσμα τον ολοκληρωμένο έλεγχο σε όλα τα στάδια των εντόμων, οδηγώντας σε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και σε μεγαλύτερη χρονική ευελιξία της εφαρμογής.

Επιπλέον, εξαιτίας της παρουσίας δύο διαφορετικών τρόπων δράσης, το Proteus® 110 OD αποτελεί ένα κατάλληλο μέσο διαχείρισης της ανθεκτικότητας.

Το Proteus® 110OD είναι εγκεκριμένο στην ελιά για την αντιμετώπιση του πυρηνοτρήτη (καρπόβια γενιά) και του δάκου (ψεκασμοί κάλυψης και δολωματικοί), καθώς και στο λάχανο για την αντιμετώπιση της πιερίδας.

Σχετικά με την Bayer CropScience

Η Bayer είναι μια διεθνής επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer CropScience, ο τομέας της εταιρίας Bayer AG που δραστηριοποιείται στη γεωργία, με ετήσιες πωλήσεις 8.819 εκατ. ευρώ (2013) ευρώ, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες καινοτομίας στη γεωργία παγκοσμίως , στους τομείς των σπόρων, της φυτοπροστασίας και του ελέγχου εχθρών υγειονομικής σημασίας. Η εταιρία προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων υψηλής αξίας, καινοτόμων λύσεων φυτοπροστασίας που βασίζονται σε χημικούς και βιολογικούς τρόπους δράσης, καθώς και ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη σύγχρονη, βιώσιμη γεωργία. Στον τομέα των μη γεωργικών εφαρμογών, η Bayer CropScience έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για τον έλεγχο των παρασίτων τόσο για το σπίτι και τον κήπο, όσο και για δασικές εφαρμογές.

Η εταιρία διαθέτει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό των 22.400 ατόμων και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.bayercropscience.com.
 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το σχόλιο μου αφορά το ” Proteus 110OD “: Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο σκεύασμα, για 1000 ρίζες ελαιόδεντρων,25 ετών, χονδροελιές και Καλαμών. Πείτε μου τον αντιπρόσωπο της Ατωλοακαρνανίας ,για να απευθυνθώ για περισσότερες πληροφορίες.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Θωμόπουλος Δημήτριος.