Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Η ισπανική βιομηχανία σνομπάρει τo περυσινό ελαιόλαδo

Το φρέσκο ελαιόλαδο της ερχόμενης ελαιοκομικής περιόδου αποτελεί προτεραιότητα για τη βιομηχανία τυποποίησης στην Ισπανία

Με τη νέα ελαιοκομική περίοδο “πρo των πυλών”, η ισπανική αγορά προετοιμάζεται να υποδεχθεί τα αγουρέλαια της πρώιμης ελαιοπαραγωγής,

Η πρώιμη συγκομιδή μπορεί να χαρακτηρίζεται από χαμηλή αποδοτικότητα, όμως εξισορροπείται από την πολύ υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει το ελαιόλαδο της εποχής αυτής.

Στην Ισπανία, το ενδιαφέρον για το “πρώιμο” ελαιόλαδο έχει ενταθεί τη φετινή χρονιά, παρότι δεν διαφαίνονται σημαντικές διαφορές στις τιμές, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Συνεπώ