Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο

0

Η Άξιον Εκδοτική και η Gaia Επιχειρείν σας προτείνουν το Ιδανικό Δώρο για εσάς και για τους Συνεργάτες σας, αυτήν την εορταστική περίοδο, την «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο».

Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη και καινοτόμα έκδοση 700 σελίδων που αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα, για τον παραγωγό, τον επαγγελματία του χώρου, για τον λάτρη της ελαιοκομίας, για όσους ασχολούνται με το «Εθνικό μας προϊόν».

Στις 7 ενότητες της έκδοσης, ο αναγνώστης μπορεί να περιηγηθεί σε 38 κεφάλαια που καλύπτουν όλη την «αγροδιατροφική αλυσίδα αξίας» και να ενημερωθεί για θέματα που σχετίζονται με την Ιστορία και τον Πολιτισμό, την Πρωτογενή Παραγωγή, το Ελαιοτριβείο, τη Συσκευασία – Τυποποίηση, τη Χημεία του Ελαιολάδου και του Πυρηνελαίου, την Υγεία και Διατροφή καθώς και την Αγροτική Ελαϊκή Πολιτική.

Ξεφυλλίζοντας το θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για ένα εργαλείο γνώσης, υψηλής αισθητικής και έγχρωμο. Με 220 φωτογραφίες, το χρήσιμο αυτό βιβλίο μπορεί να γίνει δικό σας στην εορταστική τιμή των 25 € από πέντε τεμάχια και πάνω*! Προσφέρετέ το σε φίλους και συνεργάτες που αγαπούν και ασχολούνται με την ελαιοκομία.

Δημιουργός της έκδοσης, που διανέμεται από την Gaia Επιχειρείν, είναι ο γεωργο-οικονομολόγος Βασίλης Ζαμπούνης της Άξιον Εκδοτικής.

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες μέχρι και Κυριακή 20/01/2019.

Παραγγελίες Άξιον Εκδοτική: Τ/210 3210621, info@olivenews.gr

*Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, αλλά όχι το κόστος αποστολής.