Εγκυκλοπαίδεια Ελαικομίας: Το ελαιόλαδο

1969

Η μοναδική, στο είδος της, εκδοτική πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, δημιουργό τον Βασίλη Ζαμπούνη της «Άξιον Εκδοτική» και τη συγγραφική συμβολή και πολυδιάστατη γνώση 37 ειδικών επιστημόνων που καλύπτουν όλη την «αγροδιατροφική αλυσίδα» του ελαιολάδου. Το αποτέλεσμα ήταν 700 έγχρωμες σελίδες που κοσμούνται με εκατοντάδες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και του γνωστού φωτογράφου Ανδρέα Σμαραγδή.

Στην πολυσέλιδη έκδοση παρουσιάζεται αναλυτικά, με απλό και κατανοητό τρόπο, η ιστορία, η παραγωγική διαδικασία, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι προοπτικές αυτού του εμβληματικού, για τη χώρα μας, προϊόντος. Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» απευθύνεται σε όλο τον κόσμο του ελαιολάδου, στους επαγγελματίες, στους λάτρεις του προϊόντος, στη γενιά των νέων επιχειρηματιών με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα απαραίτητο βοήθημα και σημείο αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στο εξαιρετικό αυτό προϊόν.

Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα ελληνικό σπίτι.

Η διάθεση του βιβλίου «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο», γίνεται από την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, την Άξιον Εκδοτική και από τα παρακάτω επιλεγμένα βιβλιοπωλεία:

 

www.public.gr
www.politeianet.gr
www.embryopub.gr

 

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα μάρκετινγκ της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο τηλ. 213 0187300 και το email: [email protected],
καθώς και με την Άξιον Εκδοτική στο τηλ. 210-3210621 και το email: [email protected]

 

 

Δείτε τα 38 Κεφάλαια του βιβλίου

Είπαν για την «Εγκυκλοπαίδεια»

Παρουσίαση της «Εγκυκλοπαίδειας» στη Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση της Eγκυκλοπαίδειας στην Αθήνα [1] [2] [video]