Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του Ελιά & Ελαιόλαδο

    Στα χέρια των συνδρομητών είναι 90ο τεύχος του Ελιά & Ελαιόλαδο, το οποίο κυκλοφορεί με πολυσέλιδο ένθετο τον “Οδηγό Ελαιοτριβείων”.

    Με πλούσια θεματολογία, αξιόπιστες αναλύσεις και εκλαϊκευμένη επιστημονική γνώση οι αναγνώστες του τεύχους 90 (Δεκέμβριος ’19 / Ιανουάριος – Φεβρουάριος ’20) θα πληροφορηθούν πρώτοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του ελαιοκομικού τομέα: τη δημιουργία του Κέντρου Ποιότητας Ελιάς στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, την πορεία των ελληνικών εξαγωγών σε ΗΠΑ και Κίνα καθώς και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης του ελαιοκομικού τομέα.

    Διαβάστε αναλυτικά τη θεματολογία του τριμηνιαίου συνδρομητικού περιοδικού που μπορεί να γίνει δικό σας με κόστος 30 € για την ετήσια συνδρομή (Τ/210-3210-621).

    Για εγγραφές συνδρομής, συμπληρώστε και αποστείλετε τα εξής στοιχεία στο info@olivenews.gr

    OIKONOMIA – AΓΟΡΕΣ
    Οι ελπίδες διαψεύδονται (Β.Ζαμπούνης)
    ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ
    Οι ελληνικές εξαγωγές σε ΗΠΑ – ΚΙΝΑ (Β.Ζαμπούνης)

    ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
    Ορθολογική λίπανση ελιάς (Στ. Βέμμος)
    Διαχείριση εδάφους και φυτών εδαφοκάλυψης ( Εμ. Καμπουράκης)

    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ
    Ζύμωση ελιάς: Μία σύνθετη μικροβιολογική διεργασία (Ευστ. Πανάγου)
    Κέντρο Ποιότητας Ελιάς: Άνοιξε η συζήτηση για την ελιά Καλαμών

    ΔΙΕΘΝΗ
    Ελαιοκομική εικόνα της Τυνησίας: Μύθοι και αλήθειες (Γ. Τσικαλάκης)


    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    Ευκαιρίες χρηματοδότησης του ελαιοκομικού τομέα (Γ. Καλτσής)
    Σχέδια Βελτίωσης: Ο δρόμος για την υλοποίηση χωρίς εμπόδια (Αλ. Παργινός)

    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    Αποκωδικοποιώντας τη χρήση των ηλεκτρονικών βιβλίων (Π. Καραγιάννης)

    ΧΗΜΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ
    Η υπεραξία της Οργανοληπτικής Αξιολόγησης στο ελαιόλαδο (Ε. Γερμανάκη)

    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    Μαθαίνω για το Λάδι, την Ελιά, την Υγεία και τη Μεσογειακή Διατροφή (Β. Ζαμπούνης)

    Από το νέο έτος θα μας βρείτε στα καινούρια μας γραφεία: Άξιον Εκδοτική, Σόλωνος 107, 106 78, Αθήνα, Τ/210-3210621.

    [yuzo_related]