Eπετειακός Οδηγός Ελαιοτριβείων

1743

Τον Σεπτέμβριο του 2018, η Άξιον Εκδοτική επανακυκλοφόρησε το ιστορικό περιοδικό «Ελιά & Ελαιόλαδο», που πρωτο-εξέδωσε το 1997. Με 84 έγχρωμες σελίδες το συνδρομητικό/ τριμηνιαίο περιοδικό απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς, ελαιουργούς/ ελαιοτριβείς, γεωπόνους, χημικούς και όλους όσοι ασχολούνται με την «αλυσίδα αξίας», δηλ. καλλιέργεια, μεταποίηση και τυποποίηση του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς, το εμπόριο και τις εξαγωγές τους.

Οι παραλήπτες του περιοδικού είναι ένα πολύ στοχευμένο κοινό και το τριμηνιαίο έντυπο λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος πληροφόρησης και συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων (Β2Β) της ελαιοκομίας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την επανακυκλοφορία του «Ελιά & Ελαιόλαδο», η Άξιον Εκδοτική θα εκδώσει σύντομα, μαζί με το περιοδικό, έναν Επετειακό οδηγό με επιλεγμένα ελαιοτριβεία από όλη την Ελλάδα. Η πολυσέλιδη, χρηστική και πολυτελής αυτή έκδοση, θα αποτελέσει ένα είδος παρουσίασης, το «Who is Who των ελαιοτριβείων».

Ο στόχος της επετειακής έκδοσης είναι, πέρα από τη συγκεντρωμένη, αναλυτική πληροφορία και παρουσίαση των ελαιοτριβείων, στην οποία θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ανατρέξει με ευκολία, να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό. Οι ελαιοτριβείς θα μπορούν να παρουσιάζουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επιχειρήσεών τους, τις τυχόν εμπορικές τους δραστηριότητες, καθώς και τα επώνυμα, τυποποιημένα, ελαιόλαδά τους, ώστε και οι ελαιοκαλλιεργητές να επιλέξουν το ελαιοτριβείο όπου θα αλέσουν τη σοδειά τους, ή και οι έμποροι τους προμηθευτές – συνεργάτες τους.

Με τιράζ 4.500, ο ετήσιος οδηγός ελαιοτριβείων θα αποσταλεί στους συνδρομητές του περιοδικού καθώς και σε επιλεγμένους ελαιοκαλλιεργητές, γεωπόνους και επιχειρηματίες του ελαιοκομικού κλάδου, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο πληροφόρησης, που θα είναι στη διάθεση των παραληπτών για να το συμβουλεύονται όποτε θελήσουν.

Εάν σας ενδιαφέρει η παρουσία και προβολή και της δική σας ελαιουργικής επιχείρησης, τότε επικοινωνήστε με την Άξιον Εκδοτική, στο τηλ.: 210 3210621 ή μέσω e-mail: [email protected]