Παράλληλες εκδηλώσεις Ecofestival 2011

49

25-28 Νοεμβρίου 2011
Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC, Παιανία

Μόνο δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την μεγαλύτερη Πανελλήνια Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, το Ecofestival 2011. Με νέους συνεργάτες, νέο εκθεσιακό χώρο, νέες ιδέες, και πληθώρα νέων εκδηλώσεων, η έκθεση Ecofestival 2011 επιστρέφει στις 25-28 Νοεμβρίου 2011, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC, στην Παιανία, και υπόσχεται την δυναμικότερη εκδήλωση στα βιολογικά προϊόντα.
Φέτος μάλιστα, η επιτυχία της εκδήλωσης είναι πιο εγγυημένη από ποτέ, καθώς οι νέοι συνεργάτες, αλλά και η συστέγαση της έκθεσης Ecofestival 2011 με την 3η ΕΛΤΡΟΠ, την εμπορική έκθεση ελληνικών τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού και αγροτικής οικονομίας, την FROZENexpo, έκθεση κατεψυγμένων ειδών διατροφής και σχετικού εξοπλισμού, καθώς και το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων του Κόσμου, διασφαλίζουν αυξημένη συμμετοχή, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και φέρνουν νέο αίμα στην έκθεση.
Πέρα από τα βιολογικά προϊόντα και υπηρεσίες που θα μπορείτε να δείτε, να δοκιμάσετε, και να πάρετε μαζί σας στο σπίτι σας, υπάρχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα με ομιλίες, σεμινάρια, περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες εκδηλώσεις που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

Για περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός της χρονιάς στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων, απευθυνθείτε στον Οργανισμό ΔΗΩ (210-8224384) και στην Vinetum (210-7660560).

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων και τυχόν αλλαγές στο www.dionet.gr