Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη

0
92

Στην ίδρυση Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας προχωρούν η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College. Στόχος του Κέντρου που θα λειτουργεί στους χώρους της Σχολής στη Θεσσαλονίκη είναι η ανάδειξη και υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών από νέα κυρίως άτομα που επιζητούν να αναπτύξουν μια βιώσιμη καριέρα στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας μπορούν να απευθύνονται νέοι και νέες απ’ όλη την Ελλάδα, λυκειακής ή ανώτερης εκπαίδευσης ασχέτως πρότερης επαγγελματικής εμπειρίας. Το πρόγραμμα, πέραν της επαγγελματικής-πρακτικής εκπαίδευσης παρέχει και δράσεις συμβουλευτικής που καταλήγουν σε επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και τη διαδικασία εγγραφής στην ιστοσελίδα www.afs.edu.gr .

Τα εγκαίνια του Κέντρου θα πραγματοποιηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Perrotis College. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της νέας αυτής πρωτοβουλίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από νέους επιχειρηματίες που διαπρέπουν στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και συζήτηση.