ελληνικά english 19 Δεκ 2018

Διατροφή
Όλα | Διατροφική αξία | Υγεία | Μεσογειακή δίαιτα | Κουζίνα και μαγειρική | H olivenews συνταγή της εβδομάδας | Διατροφικές κρίσεις

Ο καθηγητής Χημείας Τροφίμων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Μπλέκας εκφράζει μια πολύ διαφωτιστική θέση σχετικά με τα φαινολικά συστατικά στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σχολιάζοντας και το ιταλικό άρθρο.
διαβάστε περισσότερα
Τα κύρια γεωργικά προϊόντα της αρχαίας Ελλάδας ήταν το κριθάρι, το σιτάρι, το κρασί, το λάδι και οι ελιές. Στην Αττική έβγαινε επίσης μέλι και σύκα που ήταν το πιο εκλεκτό φρούτο για τους αρχαίους.
διαβάστε περισσότερα
Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων