ελληνικά english 24 Ιαν 2018

Ειδήσεις
Όλα | Στήλη διαλόγου | Έκτακτες | Συμβαίνουν | Έξτρα και λαμπάντε | Ελαιο-Δίκτυο Ενημέρωσης

Αλλάζουν κι αναπροσαρμόζονται οι διαδικασίες υπολογισμού της προαιρετικής ασφάλισης και ένταξης των ασφαλισμένων στο προαιρετικό αυτό σύστημα, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε χθες ο ΕΦΚΑ.
διαβάστε περισσότερα
Στο πλαίσιο της έκθεσης και με στόχο να ενημερώσει το κοινό για το πρόγραμμα «Επιχειρούμε έξω», το Επιμελητήριο οργανώνει σχετική εκδήλωση τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ώρα 13:00, στην αίθουσα Συνεδρίων.
διαβάστε περισσότερα
Υπενθυμίζεται ότι οι χρηματοδοτήσεις για την περίοδο 2014-2020 αναμένεται να φτάσουν τα 35 δισ. ευρώ για τη χώρα μας, εκ των οποίων 20 δισ. ευρώ από τα διαρθρωτικά ταμεία και 15 δισ. ευρώ από το Γεωργικό Ταμείο (εισοδηματικές ενισχύσεις γεωργών, προγράμματα).
διαβάστε περισσότερα
Αυξημένος ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών του ΙΟΒΕ το Δεκέμβριο. Το 26% των επιχειρήσεων προβλέπει άνοδο της παραγωγής στο επόμενο τρίμηνο. Προσδοκίες και για αύξηση των εξαγωγών.
διαβάστε περισσότερα
Λόγω του οργανωμένου Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, η Τράπεζα Πειραιώς, για το έτος 2016, πέτυχε μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά 3% ανά εργαζόμενο, που μεταφράζεται σε μείωση των συνολικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά 2% ανά εργαζόμενο.
διαβάστε περισσότερα
Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ, οι εν λόγω αγρότες δεν υποχρεούνται στην υποβολή δήλωσης διακοπής εργασιών και μπορούν να απενταχθούν από το ειδικό καθεστώς οποτεδήποτε, χωρίς την επιβολή προστίμου.
διαβάστε περισσότερα
Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων