ελληνικά english 17 Φεβ 2019

Προϊόντα - Επιχειρήσεις | Εταιρείες

Bayer:7η Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων και Εφοδίων

Δελτίο Τύπου
Πανοραμική άποψη της έκθεσης
Πανοραμική άποψη της έκθεσης
Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Εφοδίων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα, όπου η Bayer έδωσε δυναμικά το παρόν. Εκτιμώντας τη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία, η Bayer ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνεργάτη της να συμμετάσχει ως εκθέτης ενισχύοντας την πρωτοβουλία που έχει καθιερωθεί ήδη ως θεσμός στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών, επισκέφτηκε το περίπτερο της Bayer στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη της και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους γεωπόνους της εταιρίας για τα νέα προϊόντα, καθώς και για τις διαθέσιμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς.

 Άποψη του περιπτέρου της Bayer
 

Στην έκθεση παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη της Εταιρίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, κ. Απόστολο Κλοντζάρη ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό επισημαίνοντας ότι η γεωργία είναι ο πρωτογενής τομέας που θέτει τις βάσεις για καλύτερα αποτελέσματα στην Ελλάδα. «Η Bayer μετά την εξαγορά της Monsanto φέρει μεγάλη ευθύνη και ως πρωτοπόρος εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια να αφουγκραστεί τον παραγωγό και να συμβάλει με τεχνολογία και έρευνα στην αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας της σοδειάς του. Για τον λόγο αυτό διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συνδυάζει λύσεις και ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης ώστε να συμβάλλει στη γεωργία του μέλλοντος και την αειφορία του παραγωγού» τόνισε ο κ. Κλοντζάρης.

Η Bayer δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του συνεργάτη της «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει καινοτόμες ιδέες και να συμβάλει με την ενεργή συμμετοχή της στην υλοποίησή τους.


To Νέο εντομοκτόνο της Bayer Sivanto
 

Σχετικά με την Bayer
Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2017, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 99.800 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,4 δις ενώ οι δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,5 δις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.


 

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχολιαστεί ακόμα

Νέο σχόλιοΌλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Κάθε μήνυμα δημοσιεύεται
αφού το εγκρίνει ο διαχειριστής του ιστότοπου.

Χρήσιμα Links Βίντεο εκδηλώσεων